FitoCavallo előadások

KINEK JAVASOLT?

Lótartóknak, lovasoknak.

Ha érdekelnek az alábbi témák, de nincs kedved vagy időd órákat, napokat, heteket, sőt hónapokat azzal tölteni, hogy utánaolvass, akkor jó helyen jársz. Egy adott témáról a kezdőknek és a haladóknak különböző szinten tartjuk meg az előadásokat.

FitoCavallo mini előadások

Milyen jellegűek az előadások?


Előadásaink rövidek, lényegre törőek és nagyon gyakorlatiasak. Az elmúlt 15 évnyi lóterápiás munkánk alatt nagyon sok kérdéssel, problémával és félreértéssel találkoztunk a lótartók körében. Ezeket a tapasztalatokat szívesen megosztjuk kisebb lovas baráti körökkel, lovardai csapatokkal, klubokkal, egyesületekkel.




Hogyan zajlanak az előadások?


Amennyiben a járványhelyzet engedi, törekszünk a személyes jelenlétre és kapcsolatra. Meghívás és előzetes egyeztetés alapján lovardákban (vagy akár nagyméretű nappaliban, művelődési házban, konferenciateremben, stb.) projektoros vetítést tartunk. Előny, ha a helyszínen tudnak projektort biztosítani. A gyakorlati workshop-okat értelemszerűen lovardai környezetben, élő ló jelenlétében tudjuk vállalni. A lovasok gerincjógájához tágasabb térre, illetve a gyerekek rajzos foglalkozásaihoz asztalokra van szükség. Járványhelyzetben online vetítéssel és zoom-os kommunikációval zajlanak a tréningek.




Milyen előadásokon, workshopokon lehet részt venni?


  • Az oldalon lejjebb láthatók a konkrét témák, melyeket az elmúlt évek továbbképzései és tapasztalatai alapján a lótartók, lovasok számára feldolgoztunk.
  • Két szinten - kezdő és haladó- tartjuk az előadásokat és tréningeket, illetve egyes témák felsőfokú szinten is elérhetők (pl. egyetemeknek).
  • A gyerkőcök játékos, az ő nyelvezetüknek és érdeklődésüknek megfelelő foglálkozásoknon vehetnek részt.
  • Az ún. workshop foglalkozások max. 10-12 fővel zajlanak és teljes mértékben gyakorlat-központúak. Ilyen pl. a lómasszázs, az akupresszúrás pontok megismerése vagy a tartásjavító gerincjóga. Ezek mindig valamilyen előzetes elméleti előadás után érhetők el.




Milyen képzettséget adnak a tréningek, előadások?


Semmilyen képzettséget nem adnak, és nem vagyunk képzési központ. Az előadásaink és tréningjeink szemléletformáló, ismeretátadó jellegűek, meghallgatásuk után lehetőség van (de nem kötelező) az ismeretellenörző kérdésekre válaszolni: 60%-os siker esetén egy tanúsítványt állatunk ki, mely igazolja a részvételt. Nem célunk a lovasok kiképzése, de az igen, hogy a lótartók a saját lovukat különféle szempontok alapján jobban megismerjék. Nem önismereti, hanem "lóismereti tréningeket" tartunk azoknak, akik kíváncsiak, érdeklődőek és egyszerűen szeretnék a lovuk/lovaik egészségének megőrzésével kapcsolatos kérdőjeleket eloszlatni.









MENNYIBE KERÜLNEK AZ ELŐADÁSOK?

Az elméleti előadások egységára 10.000 Ft + ÁFA, függetlenül a jelentkezők számától. Ez nem tartalmaz bérleti díjat: a helyszín biztosítása és költségeinek fedezése az előadást szervező lovarda, klub vagy lovas feladata.

MINIMUM 3 elméleti előadás megrendelése esetén vállaljuk a helyszínre utazást.

A workshopok egységára 10.000 Ft/fő. Minimum 5 fő esetén indul egy workshop.

Ezen felül a kiszállási díjat számítjuk fel, mely részben függ az előadótól, illetve a helyszíntől.

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!