Jolly Joker köhögése

Fogadjátok szeretettel Stróbl Petra és Jolly Joker lovának történetét! Jolly Joker egy 15 éves herélt. Jolly száraz köhögése, allergiája, váladékos köhögése miatt - az állatorvosi kezelés kiegészítésére - a FitoCavallo ALLERG, ALLERG PLUS, majd NOER gyógynövény-keverékeket kapta. A tünetek enyhítésében nagy segítséget jelentenek a gyógynövényeink.

Jolly Joker, 15 éves herélt lovacskám 7-8 éve kap gyógynövénykeveréket. Ekkor jelentkezett nála először száraz köhögés, és viszonylag rendszeresen folyt váladék az orrából. Hívtunk állatorvost, aki azt mondta, hogy porallergia, illetve van neki egy kis váladék letapadva a légutakban. Korábban az ALLERG és ALLERG PLUS készítményeket ette, de ami tartósan bevált neki az a NOER váladékoldó gyógynövénykeverék.

A FitoCavallo gyógynövényekkel, a forgács alommal, a vizezett szénával és az inhalálással teljesen tünetmentes lett a kehesnek titulált lovam.


Jolly sántasággal is küzd több éve. Arra is kapott gyógynövényt, de sajnos ez egy összetettebb probléma, ami több kezelést és állatorvosi költséget vont magával, így ezt elhagytuk.


Minden hónapban rendeljük a NOER-t, nagyon szeretjük, a lovacskám szívesen fogyasztja, én pedig nagyon hálás vagyok érte, hogy van és nem kell szteroidokkal szurkáltatnom őt, azért hogy jobban legyen."


Kedves Petra, köszönjük szépen a beszámolót! :-)

Hosszú, örömökben és egészségben gazdag lovas időtöltést kívánunk Nektek Jolly-val!

FitoCavallo® csapat


Ha a fentiek alapján érdekelnek az alábbi témák, bátran kattints, olvass, tájékozódj:

Megfázás lovakban

Por- és pollenallergia lovakban