Pax enyhe, de visszatérő köhögése

Fogadjátok szeretettel Mössler Kira és Szabó Tímea, valamint Pax, a 4 éves lipiciai félvér herélt ló beszámolóját! Pax ismétlődően visszatérő, porallergia kiváltotta köhögése ellen kapja a FitoCavallo NOER gyógynövény-keveréket. Az enyhe allergiás köhögés visszaszorításában nagy segítséget jelentenek neki a gyógynövényeink."Pax tavaly nyáron köhögni kezdett. Állatorvosi vizsgálat nem állapított meg sem kehességet, sem allergiát, azonban a kezelések és gyógyszerek ellenére is vissza-vissza tért a köhögés.


Ez a köhögés munka során sosem jelentkezett, csakis nyugalmi állapotban: karámban, boxban. Így a porra gondoltunk, ami a szénából, szalmából felszáll és esetleg irritálja a lovat.


Pax lassan másfél éve kapja szünet nélkül a Fitocavallo NOER terméket, a leírás szerint abrakba keverve. Egyszer megpróbáltuk abbahagyni az etetését, akkor a köhécselés visszatért. Így szünet nélkül kapja most már, és figyelünk, hogy mindig időben rendeljünk belőle :)


Ajánlanám mindazoknak, akiknek a lova nem mutat súlyos tüneteket, a kezdeti szakaszban, mindenképpen az állatorvosi ellátás mellé! "


Kedves Tímea és Kira, köszönjük szépen a beszámolót! :-)

Hosszú, örömökben és egészségben gazdag lovas időtöltést kívánunk Nektek Pax-szal!

FitoCavallo® csapat


Ha a fentiek alapján érdekelnek az alábbi témák, bátran kattints, olvass, tájékozódj:

Por és ammónia okozta orrfolyás, köhögés

Endotoxinok a kehesség és a patairha-gyulladás hátterében INFOGRAFIKA

Megfázásból visszamaradt orrfolyás, köhögés